Cites literàries

El disseny de la coberta és
de l'amic Carlos Cubeiro
No sé si us heu enganxat a la sèrie «Cites». A casa ens la mirem, després d'un programa –aquest sí!– que no us podeu perdre: «Som dones».

En qualsevol cas, heu de saber que el que em preocupa i m'ocupa aquesta setmana són les tres cites literàries de Llegeixes o què!?:

Dimecres 15 de maig, a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la Biblioteca José Barbero, trobada amb Màrius Serra per comentar el seu llibre Quiet, que hem llegit al club de lectura. Aquesta activitat és oberta al públic i gratuïta.

Dijous 16 de maig, a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la Biblioteca Francesca Bonnemasion, darrera sessió d'aquest curs del club de lectura, per comentar el llibre de Salvador Macip, Les grans epidèmies modernes.

Divendres 17 de maig, a partir de les 7 de la tarda a la Biblioteca P. Gual i Pujadas, trobada amb Tina Vallès per comentar el seu llibre El parèntesi més llarg, que hem llegit al club de lectura. Aquesta activitat és oberta al públic i gratuïta.


El curs 2014-15 va acabant... I quina millor manera de fer-ho que llegir bons llibres i tenir l'oportunitat de compartir-los amb els autors i l'autora, no?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»