L'autobombo (lector) que no para!

Rafael Navarro. La presencia de una ausencia #1
Realment no voldria fer-me pesada però em sembla que ho acabaré aconseguint!

El cas és que seguim la sèrie d'apunts informatius (i espero que engrescadors!) dels projectes de Llegeixes o què!? per aquest curs, i avui és el torn de Trobem-nos amb... Una trobada mensual amb persones vinculades a l'Associació d'Amics de la Bressola que farem a la Llibreria Documenta.

El llibre i la lectura seran el punt de partida de Trobem-nos amb... i la celebració del 40 anys de la Bressola eixamplarà el ventall de persones i institucions a conèixer a través d'aquestes trobades.

L'Associació d'Amics de la Bressola m'ha encarregat les tasques de coordinació del cicle i de conducció (sense carnet!) de les trobades.

La primera sessió de Trobem-nos amb... serà el dilluns 14 de setembre a les 7 del vespre. Presentarem el cicle i comptarem amb la presència de l'editor Josep Cots (Edicions de 1984) que ens presentarà algunes de les novetats d'aquesta temporada literària: Els quaranta dies del Musa Dagh de Franz Werfel, Criatures d’un dia d'Irvin Yalom, Aquest cor que és el teu de Hans Fallada i Torero d’hivern de Miquel Adam.

Al final de la trobada, prevista cap a dos quarts de nou del vespre, les persones participants rebran –gratuïtament– el llibre relacionat amb la personalitat convidada a la sessió següent, prevista pel dilluns 5 d'octubre de 2015.

Aviat nous capítols de L'autobombo (lector) que no para!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»