1/12/15: impossible sobreviure a tanta bona literatura!

Com ja vaig anunciar/amenaçar en una carta ben simpàtica, els propers apunts recolliran algunes de les propostes literàries que des de Llegeixes o què!? considerem imperdibles.

Com veureu, demà és un dia d'aquells en què el do de la ubiqüitat seria del tot necessari.

A les 7 de la tarda:

A la Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall, Lluís Maria Todó, autor i traductor, i Maria Bohigas, editora i traductora, presentaran L'últim mono/El último mono.

A 2/4 de 8 del vespre:

A la seu d'Editorial Comanegra, presentació del llibre Manual de autoayuda para suicidas, de Carlos Cubeiro i Óscar L. Zaid.

A Laie, lectura i presentació de les darreres novetats de JARDINS DE SAMARCANDA: Poema a la durada, de Peter Handke (traducció de Marta Pera), Pàtria meva A4, d'Ana Blandiana (traducció de Corina Oproae - guanyadora de l'onzè Premi Jordi Domènech de Traducció de Poesia que convoca Cafè Central.) A més de les traductores, llegirà poemes Odile Arqué.

A La Calders, amb l'Anna Casassas i en Xavier Montoliu, coneixerem la meravellosa obra Els meus començaments i l'extraordinària vida de Panait Istrati!

A Saltamartí llibres, Omnium cultural presentarà el llibre de Josep Lluís Martín Berbois: Josep Maria Ainaud de Lasarte, un humanista al servei de Catalunya.

A 2/4 de 9 de la nit:

Nit Francesc Pujols a l'Horiginal: es presentarà en societat el còmic amb Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols, de Toni Benages i Sebastià Roig; i hi haurà lectures a càrrec d'Enric Casasses, Maria Cabrera, Sebastià Jovani i Martí Sales.

Ho sé, em repeteixo, però és impossible sobreviure a tanta bona literatura!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»